Monday, February 21, 2011

Southpark For My Iphone

pistachio pesto risotto with bacon and smoked cheese pie with meat and sour


Devo dire che quello che più mi manca quando sono a dieta sono i dolci... il profumo di una torta di mele, la morbidezza di un pan di spagna, la golosità di un muffin...ah! I sacrifici non sono vani amici miei! Oggi festeggio il mio primo complemese diet .... and have to share - 5 kg! :)
I am very happy and I really have to thank Clare, the nutritionist who follows me and that each weighing gratifies me with a peccadillo. What I have given this Sunday is well represented in this post and I did not regret the things like that ... It is understood by reading the ingredients.
It 's a risotto when I combined the flavors of the north to those in the south (as in time of celebrations of the unification of Italy is not bad) and the combination is simple and tasty. I advise you to do it now!

For the pistachio pesto I have to thank JUST SICILY company per l'appunto siciliana che anche online offre un'ampia gamma di prodotti da quelli alimentari a quelli più tipici.
Il riso invece, arriva direttamente dalla pianura padana, esattamente dalla provincia di Pavia, ringrazio di cuore Maura che ha creduto nel blog mettendomi a disposizione delle eccellenze prodotte dalla sua azienda LE CAMPANELLE  che vi invito a visitare "virtualmente"; anche in questo caso è possibile approfittare della vendita telematica.

Beh, che dire, ho perso 5 kg, collaboro con aziende fantastiche e tra pochi giorni festeggerò il compleanno...una settimana davvero entusiasmante :)

Ingredienti per 4 people

400 g of rice Superfino Carnaroli "The Bells"
150 g pistachio pesto "Just Sicily
150 g smoked
100 g of bacon
1 liter vegetable stock

white onion salt and pepper to taste
extra virgin olive oil to taste


Preparation Heat a large saucepan, add the oil and when hot, the onion, cut into small cubes.
Let it turn golden, add the rice and toast it, and gradually add the stock needed to cook.
to taste with salt and pepper. Turn off the heat, stir in the pesto. Then, with gentle movements, the smoked cheese and diced bacon strips. Stir and serve immediately with another round of pepper.
Optionally add Parmesan cheese.

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