Tuesday, December 28, 2010

Java Interrupt Install




...mi raccomando prendi il portatile a cui finalmente abbiamo sostituito la ventola..e non dimenticare la chiavetta per internet.... Parole inutili! E così mi sono ritrovata a 250 km di distanza senza connessione per augurarvi buon natale!! Ora non sono on line grazie alla magia nera ma con l'aiuto del mio nuovo cellulare.

Ecco a voi la straordinaria ricetta degli struffoli di mia madre e un abbraccio grande fino a capodanno, dove  spero di rientrare in contatto con tutta la mia apparecchiatura informatica. :)

GLI STRUFFOLI

ingredienti per la pasta:
400 g di farina,
4 cucchiai rasi di zucchero,
4 uova,
4 tablespoons vegetable oil,
lemon zest, juice
a chuck,
a pinch of salt,
lard or vegetable oil.

For the garnish:
3 tablespoons of honey, sugar
devils,
orange juice,
2 tablespoons anise liqueur, 1 tablespoon
sugar

Preparation

In a bowl mix all ingredients by hand or with electric whips. Working for a well to obtain composed of elastic. If necessary, add more flour.
Let stand for at least 1 hour.

Flour a work surface, roll out the dough to a thickness of 5 mm, cut into strips like noodles then be reduced at the checkered. Do absolutely cords to be cut as fried dumplings because become too big and raw inside.
Sprinkle again with a lot of flour to prevent sticking and then sieved to remove excess.

Fry in plenty of lard or vegetable oil. The squares will swell and light.
Drain on paper towels.

Separately, dissolve the honey in a saucepan with sugar, anise and orange juice. Spento il fuoco aggiungere gli struffoli e mantecarli nella salsa. Trasferire in un piatto da portata e guarnire con i diavoletti.

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